Despre noi

Căminul de bătrâni Casa Siliștea

Unitatea este un cămin privat de bătrâni, un loc în care veți găsi cele mai bune condiții de cazare, asistenta permanenta pentru toți rezidenții centrului nostru.Serviciile oferite de noi sunt garantate, având grija de fiecare persoana care se cazează în centrul nostru de bătrâni.

camin de batrani Casa Silistea

CASA SILIȘTEA se află poziționată la marginea pădurii Snagov. Aerul proaspăt, curat, ozonat, lipsit de poluarea urbana, vine în întâmpinarea unui nou mod de viata sănătos, în dinamica efortului fizic realizat ori promenadele nelipsite.

Centrul de îngrijire a vârstnicilor  CASA SILIȘTEA se afla în drumul spre munte la o distanta de 38 km și aproximativ 30-40 minute distanta de București.

CASA SILIȘTEA este locul ideal unde ii puteți păstra aproape pe părintii și bunicii cei dragi și în acest timp aveți garanția ca aceștia primesc atenția și grija pe care o merita. Căminul nostru își desfășoară activitatea într-o clădire noua și moderna, structurata pe parter și mansarda având o capacitate de 20 locuri.

Dispunem de camere cu 1 și 2 paturi, dotate cu TV, telefonie, internet wireless și sistem de supraveghere .

Căminul de bătrâni Casa Siliștea

Centrul nostru dispune de doua saloane pe fiecare nivel, generoase și luminoase, mobilate cu canapele, fotolii și TV unde rezidenții noștri își pot petrece timpul socializând cu prietenii și familia.

Căminul de bătrâni CASA SILIȘTEA va oferi servicii de îngrijire personala, servicii medicale, servicii personale, organizări de evenimente speciale. In unitatea noastră veți găsi cele mai bune servicii și un personal bine ales, personal care este abilitat sa se ocupe de serviciile oferite de căminul nostru.